Vad händer när jag anmält mig?

När du har anmält dig kommer vi att skicka ut en eye tracker till dig så snart som möjligt. Det brukar ta en vecka innan vi kan skicka ut din eye tracker. Vi mejlar dig när din eye tracker är skickad.

Eye trackern kommer att skickas med DHL och skickas från Tobii AB. Paketet finns hos ombud i 14 dagar för att hämta innan den returneras till Tobii igen.

Själva eye trackern är till låns, så det är viktigt att den returneras till oss om du inte längre vill vara med i panelen. Det är bäst om du därför behåller förpackningen.

Har du inte ännu anmält dig till vår panel, men vill gärna vara med? Här kan du anmäla dig. 

Hur lång tid tar det innan jag får min eye tracker?

Det tar normalt 2 veckor beroende på bland annat var du bor och antal leveranser. Vi sänder med fraktbolaget DHL och det är av dom du kommer att få en leveransnotis.

Jag har inte fått eyetrackern än

Har det gått mer än 3 veckor sedan du anmälde dig till panelen och du inte har fått din eyetracker än, var vänlig kontakta support.

Varför kan jag inte använda adblockers?

Vår undersökning har som syfte att undersöka vilka annonser som ses, för att utbilda marknaden om det mänskliga beteendet kring annonsering. Därför får du tyvärr inte vara med i undersökningen om du använder adblockers och därmed inte ser några annonser.

Kan jag använda eyetrackern på ett annat operativsystem?

Vi har fått förfrågningar om att vara med i studien med ett annat operativsystem som exempelvis Linux. Detta är i dagsläget inte möjligt.

Vad gäller för Windows 11?

Windows 11 kommer komma ut någon gång under 2021. Just nu kan windows 10 användas till studien. Än så länge är det för tidigt att säga hur windows 11 kommer att påverka deltagandet i panelen. Denna sida kommer att uppdateras löpande.

Var hittar jag mjukvaran som behövs?

På den här sidan kan du hitta vår senaste mjukvara.

Är det första gången du ska installera eyetrackern, var vänlig följ våra instruktioner på vår hemsida, för eye tracker 4C och för eye tracker 5. Där hittar du all information som behövs för att komma igång tillsammans med nödvändig mjukvara.

Om du upplever tekniska problem med din eye tracker är det alltid bra att ladda ner våra senaste mjukvaror.

För att delta i panelen behöver du använda:

Vår Tobii mjukvara för att få din eye tracker att fungera.

Vår officiella Plug-in till din Chrome Webbläsare

Byte av magnetremsa eller förlängningssladd

Har du bytt skärm och behöver en ny magnetremsa eller är du i behov av en förlängningssladd? Kontakta oss med ditt ärende via detta kontaktformulär, så fixar vi det så snart som möjligt.

Jag fick en eye tracker 4C, men jag vill byta till en eye tracker 5

Vi återanvänder eye trackers för att vara så resurseffektiva som möjligt. Därför kan vissa panelmedlemmar få låna en eye tracker 4C i studien.

Beroende på hur lagret ser ut kan det vara möjligt att byta till en eye tracker 5. Vänligen kontakta vår support för att ta reda på om det går att byta till eye tracker 5.