2 people using a Tobii Pro eye tracker

Välkommen till Tobii Attention Panel

eye tracking

Vad är Tobii?

Tobii är ett svenskt börsnoterat bolag som grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Tobii är marknadsledare inom eye tracking produkter och tjänster.

Vad är eye tracking?

Eye tracking-teknologin gör det möjligt för oss att se var en individ fäster sin blick. En eye tracker kan läsa av din närvaro, uppmärksamhet, fokus, sömnighet, medvetenhet eller andra mentala tillstånd.

Tobii Pro Attention Panel

Tobii Pro Attention Panel är en satsning från företaget Tobii där ett hundratal svenska hushåll blir försedda med eye trackers. Syftet med projektet är att undersöka var människor tittar när de surfar. Insikterna från studien används sedan för att förbättra användarupplevelsen i den digitala miljön.

Skulle du vilja delta i studien?

För att anmäla dig till vår desktoppanel, klicka nedan. Som medlem i denna panel får du en eye tracker skickad till dig, vilken mäter ögonrörelser.

Anmäl dig till vår desktoppanel

För att anmäla dig till vår mobilpanel, klicka nedan. I denna panel används ingen eye tracker, och vi mäter därmed inte ögonrörelser.

Anmäl dig till vår mobilpanel

Din data är säker hos oss! Läs mer i vår Integritetspolicy

Så här kommer du igång

När vi har mottagit din anmälan kommer en eye tracker skickas till din adress som du angav när du fyllde i vårt anmälningsformulär. Du får även ett mail med instruktioner på hur du kommer igång med din eye tracker, du finner även dessa instruktioner här nedan via länkarna. Om du registrerade dig som panelist efter den 26e november 2020 får du vår nya eye tracker 5, panelister som varit med ett tag har vår eye tracker 4.

När du är klar med din installation och kommit igång börjar automatiskt data att skickas till oss när du är online. Som tack för din medverkan får du ersättning för varje månad du är aktiv

Välj din panel:

1. Panel med Eye Tracker 4

2. Panel med Eye Tracker 5

3. Panel på Android

4. Panel på iOS

Mer info?  

Se vanligt återkommande frågor här!

Eller kontakta vårt support team.

Kontakta oss

Tack för din medverkan!