Vad händer när jag anmält mig?

iOS:

När du anmält dig kommer vi att skicka en nedladdningslänk till från Tobii som du behöver trycka på. Länken kommer att omdirigera dig till en sida där du behöver sätta upp ett konto och aktivera din VPN. Hur du gör hittar du i vår installationsguide. Därefter är allt uppsatt korrekt och du behöver bara surfa på som vanligt och få ersättning för det!

Android:

När du anmält dig kommer vi att skicka en nedladdningslänk till från Tobii som du behöver trycka på. Länken kommer att omdirigera dig till en app som du behöver aktivera och följa alla steg som finns inom applikationen. Hur du gör hittar du i vår installationsguide. Därefter är allt uppsatt korrekt och du behöver bara surfa på som vanligt och få ersättning för det!

Vad kan Tobii se?

Genom att du accepterar tillgängligheten för åtkomst till VPN använder vi för följande syfte:

  • Förstå annonserna på hemsidorna du har varit inne och surfat på medan du exempelvis letar efter att köpa en ny bil.
  • Se vilka annonser som kommer upp när du kollar på youtube.
  • Vilka annonser på exempelvis Facebook efter att du varit inne på hemsidor efter du har letat efter en ny bil.

Vi kan inte:

  • Läsa dina sms, bank relaterade applikationer eller andra känsliga applikationer.
  • Göra egna handlingar eller ta kontroll över din mobil.
  • Se din kamera, åtkomst till dina kontakter eller se dina bilder.

Jag har en Android och hittar inte applikationen jag ska ladda ner

Du ska inte själv ladda ner någon applikation. Om du trycker på länken som du mottagit från Tobii kommer den automatiskt att omdirigera dig till rätt plats.

Har du inte fått något sms med länk? Kontakta oss här.

Vad gör en VPN?

När du vanligtvis surfar på internet utan en VPN kommer du direkt till en webbplats via din internetleverantör. Detta skickar webbplatsinformation såsom din personliga IP -adress och i sin tur skickar webbplatsen information tillbaka, så att användaren kan se sidan.

När du använder en VPN skickas all data via en säker tunnel, via din internetleverantör, till VPN -servern och sedan till webbplatsen du försöker visa. VPN krypterar din data och håller dig anonym och ändrar IP -adressen till serverns.